reklama 11A

Češi míří do Šamorína na generálku na parkurové ME

Slovenský Šamorín hostí od 20. do 23. července mezinárodní parkurové závody v několika kategoriích. Zejména CSI1* a 2* a také CSI pro děti a juniory využijí čeští reprezentanti jako generálku na ME CHJY, které proběhne v Šamoríně za další tři týdny.
18.07.2017 15:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Čerstvá mistryně ČR v kategorii starších juniorů nebude chybět na CSI v Šamoríně. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Červencové mezinárodní skokové závody v Šamoríně nabízí soutěže v kategoriích CSI4*, CSI2*, CSI1*, CSIYH, CSICh a CSIJ. Do nejvyšší úrovně nastoupí pouze čerstvá seniorská mistryně ČR Zuzana Zelinková s koňmi Caleri II, Evita R a Kleiner Lord. Ta má ještě další dva mladé svěřence do CSIYH.
 
Ostatní kategorie zvolili někteří čeští mladí jezdci, junioři a děti víceméně jako generálku před blížícím se evropským šampionátem, který hostí právě Šamorín začátkem srpna.
 
Sára Vingrálková s Chieanem a Oscar des Fontaines je přihlášená do CSI2*. Jednohvězdové CSI půjdou Anna Heldová (Quickness), Natálie Kreislová (Vanilla), Tina Šalková (Frascati van ter Hulst, Cascar), Tereza Svobodová (Terry Z) a Kateřina Tomanová (Rain Man a Jackpot). 
 
Do juniorského CSI nastoupí zlatá medailistka z nedávného MČR juniorů Anna Heldová s Cara Miou, dále Natálie Kresilová na The Lux Effect a Balině, Kateřina Kučerová s Anabel van´t Kathof a Capriolem. Nebude chybět Linda Portychová (Davina M a Peggy 8), Sára Vingrálková (Celana Z a Dollar Look), Mariana Michlíčková (Cornet´s Boy a Doretto 8) a Tereza Svobodová s Britaniou a Cartagenou W.
 

Výsledky z CSI v Šamoríně můžete sledovat ZDE

 
 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE