reklama 11A

Páteční úspěšný den na CSI v Šamoríně

Během pátku 21. července se opět mnoho českých dvojice představilo při mezinárodních skokových závodech CSI ve slovenském Šamoríně. I tento den se české ekipě opravdu dařilo. Vedle prvního děleného místa se Češi umístili hned 6x do pátého místa...
21.07.2017 21:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro dělené první místo si stejně jako ve čtvrtek dojela Zuzana Zelinková v soutěži pro mladé koně. Bez trestných bodů dokončila parkuru 115/125 centimetrů vysoký s koněm Ekatharina i Lint.

Velmi dobrý výkon předvedla nadějná mladá jezdkyně Sára Vingrálková. Parkurem 140 centimetrů vysokým, který byl vypsán pouze pro juniory při CSIJ-B, provedla svého koně Dollar Look van´t A nejen bezchybně, nýbrž v druhé fázi i velmi rychle. Jejich čas nakonec stačil v silné konkurenci na výborné třetí místo. S tímto parkurem si poradila dobře také úřadující mistryně ČR mezi staršími juniory. Anna Heldová s klisnou Cara Mia III po bezchybné jízdě v první i druhé fázi skončila devátá.

Juniorská ekipa se prosadila i na parkuru 130 centimetrů vysokém. V méně početném startovním poli obsadila třetí pozici Natálie Kreislová s koněm The Lux Effect a na osmé místo dosáhla Kateřina Kučerová a Capriolo.

Mezi dětmi si velmi dobře poradila s parkurem 130 centimetrů vysokým Mariana Michlíčková. Po bezchybné první i druhé fázi skončila s Dorettem pátá.  S koněm Cornet´s Boy obsadila v soutěži 125 centimetrů vysoké opět při CSICh čtvrtou pozici. Čtvrteční vítězka Tereza Svobodová tentokrát s Britanií (130 cm) jednou chybovala, na třetí místo se však probojovala s Terry Z. Jednalo se o parkur 125 centimetrů vysoký, který se jel při CSI1*.

V těžších soutěžích při CSI4* nechyběla na předních místech Zuzana Zelinková. V soutěži započítávané do Longines žebříčku obsadila na parkuru 145 centimetrů vysokém s Evitou R pěkné šesté místo. Česká dvojice na parkuru nechybovala a o pořadí rozhodoval dosažený čas.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE