reklama 11D

Češi míří opět na červencové CSI do Šamorína

Silná česká ekipa se představí i při dalším skokovém mítinku ve slovenském Šamoríně. Závody jsou ve dnech 27. - 30. července vypsané až do úrovně CSI4*. V této nejtěžší kategorii odstartuje s trojicí svých koní letošní mistryně Zuzana Zelinková…
24.07.2017 12:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká úspěšná reprezentantka Zuzana Zelinková se v nejtěžších soutěží při CSI4* představí s Caleri II, dále pak Evitou R a také svým mistrovským koněm Kleiner Lordem 16. Právě on jí pomohl k letošnímu zisku zlaté medaile mezi jednotlivci.

Největší zastoupení bude mít Česká republika mezi juniory při CSIJ-B. Do této kategorie je nahlášena Natálie Kreislová (Balina 5, The Lux Effect), Sofie Najmanová (Casanova S, Cassi Boy), Kateřina Tomanová (Caprus, Rain Man) a Sára Vingrálková (Celana Z, Dollar Look van´t A).

V soutěži CSI1* by měla nastoupit Natálie Kreislová s koněm Vanilla a také Sofie Najmanová s Lexusem 79. V náročnější kategorii CSI2* odstartuje juniorka Sára Vingrálková. Nahlášené má koně Chieano a Oscar des Fontaines. Při CSIYH1* se o co nejlepší výkony pokusí Zuzana Zelinková s duem koní Ekatharina a Lint.

Startovní a výsledkové listiny budou ZDE. Stránky pořadatele naleznete TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE