reklama 11D

Česká ekipa se ve čtvrtek v Šamoríně neztratila

V Šamoríně se na mezinárodních skokových závodech CSI představuje poměrně mnoho českých jezdců. Těm se ve čtvrtek 20. července dařilo a několikrát se prosadili na předních místech. Na příčku nejvyšší pak dosáhla Tereza Svobodová a Britania…
20.07.2017 22:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vedle mnoha velmi dobrých výkonů se ve čtvrtek zasadila o českou hymnu Tereza Svobodová. Tato úspěšná mladá reprezentantka totiž v soutěži 125 centimetrů vysoké při CSICH nenašla s koněm Britania přemožitele a dojela si pro vítězství. V soutěži měla velmi dobrý čas Mariana Michlíčková, o elitní pětku ji však s koněm Doretto připravila jedna chyba. I tak skončil tento výsledek na dekorovanou jedenáctou pozici. Obě jezdkyně pak během dne dosáhli ještě na jedno dobré umístění na hranici elitní desítky.

Dílčí první místo získala Zuzana Zelinková v soutěži pro mladé koně ve věku pěti a šesti let, kde bezchybně předvedla koně Ekatharina a Lint. Dále skončila tato česká jezdkyně na třetí pozici s klisnou Evita R, a to v soutěži CSI4* s výškou překážek 140 centimetrů. Jednalo se o dvoufázové skákání.  

Úřadující mistryně České republiky sedlala i svého úspěšného koně Caleri II. S ním absolvovala soutěž 150 centimetrů vysokou. Česká dvojice si s náročným parkurem poradila bezchybně, inkasovala pouze jeden trestný bod za čas. Soutěž se jela při CSI4* zároveň jako kvalifikace do Grand Prix a výsledek se započítával do Longines žebříčku.

Pro pěkné druhé místo si dojela i Lucie Vyskočilová a Quick Silver (110 cm), šestá pak skončila Sára Vingrálková a Celana Z (125 cm). Krásné druhé místo si na konto připsala i Kateřina Kučerová a Anabel van´t Kathof (130 cm). V téže soutěži obsadila ještě čtvrtou pozici Sára Vingrálková a Dollar Look van´t A.

 Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE