reklama 11B

Češi úspěšní při sobotním i nedělním CSI Šamorín

Početná česká ekipa startovala v termínu 20. – 23. července na CSI v Šamoríně. Jediná jezdkyně reprezentovala Českou republiku v Grand Prix při CSI4*. Zuzana Zelinková v sedle Caleriho II dojela do cíle se čtyřmi trestnými body…
23.07.2017 19:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ilustrační foto: Lukáš Klingora

V nejvyšší soutěži tohoto mítinku se v barvách České republiky představila nově úřadující mistryně Zuzana Zelinková. Jezdkyně na parkuru s maximální výškou překážek 160 cm sedlala svou stájovou jedničku Caleriho II. Česká dvojice inkasovala v prvním kole soutěže čtyři trestné body. Tento výkon stačil na druhou desítku výsledkové listiny.

Stejné jezdkyni se dařilo i v sedle Evity R, se kterou se zúčastnila další soutěže v rámci CSI4* tentokrát na překážkách vysokých 145 cm. Čtyři trestné body v rozeskakování odsunuly dvojici na třináctou příčku.

V rámci sobotního i nedělní programu byla úspěšná Sára Vingrálková. Česká reprezentantka sedlala v nedělní soutěži při CSI2* na parkuru s výškou překážek 140 cm Chieana. Po jedné chybě v rozeskakování se naše dvojice postavila na elitní pátou příčku. Pro vítězství si stejná jezdkyně dojela v sobotu. To totiž nenašla přemožitele na překážkách vysokých 130 cm v rámci CSIJ-B, kde startovala spolu s Celanou Z.

Pěkného výsledku dosáhla v sobotním Grand Prix při CSI1* Tina Šalková. Ta se na parkuru, kde překážky měřily 135 cm, představila v sedle Cascara a po čtyřech trestných bodech v prvním kole se radovala z jedenácté příčky.

V sobotu se dařilo i Kateřině Kučerové, která v sedle Anabel van't Kathof dokončila soutěž s výškou překážek 140 cm při CSIJ-B na sedmém místě.

Druhé sobotní vítězství pro českou vlajku získala Lucie Vyskočilová spolu s koněm Black Jack, která startovala v rámci CSI1* na překážkách vysokých 115 cm.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE