reklama 11B

Týmy GCL jsou připraveny na pařížské kolo série

Osmým kolem pokračuje seriál Longines Global Champions Tour a Global Champions League. To se koná v Paříži ve dnech 30. června až 2. července a kolbiště vyroste tradičně přímo ve stínu Eiffelovy věže. Podrobnosti čtěte v tiskové zprávě.
30.06.2017 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: GCT / Stefano Grasso

Týmy, které se účastní série GCL jsou připraveny k osmému kolu, které se jede v Paříži. Předpokládá se návštěva až 50 tisíců diváků. Barvy domácího celku před nimi budou hájit jezdci Paris Panthers. „Jsem hrdá a šťastná, že mohu reprezentovat právě Paříž“, řekla členka týmu Američanka Jennifer Gates a dodala, že udělají vše, co bude v jejich silách, aby potěšili své fanoušky. Její kolega z týmu Darragh Kenny (IRL) uvedl, že publikum v Paříži je vždy skvělé, a že vytváří výbornou atmosféru, která jezdce baví. V Paříži nasadí tento celek dvojici, která vyhrála v Šanghaji, a to právě irského jezdec Darragha Kennyho a Američana Jacka Towella.
 
O cenné body do žebříčku budou bojovat jezdci z vedoucího družstva Valkenswaard United. V Paříži se v jejich barvách představí Ital Alberto Zorzi a Ir Bertram Allen. Na druhé místo, které drží Hamburg Diamonds, mají nevelký náskok. Takže Harrie Smolders (NED) a Audrey Coulter (USA) za Hamburg Diamonds se ho budou jistě snažit stáhnout. Přesně tato dvojice navíc vyhrála GCL v Paříži v premiérovém ročníku 2016. Třetí místo drží St. Tropez Pirates, které budou reprezentovat Francouz Simon Delestre a Belgičan Jérôme Guery. 
 
Dalšími silnými dvojicemi pro pařížské klání jsou Němci Ludger Beerbaum a Christian Kukuk za Cannes Stars. Za celek Madrid in Motion pojedou otec a syn Maikel a Eric van der Vleutenovi (NED) a Gladiátory z Říma zastoupí Laura Kraut (USA) a Lorenzo de Luca (ITA). Ryze české duo Anna Kellnerová a Aleš Opatrný pojedou v barvách Berlin Lions. Kompletní soupisku týmů najdete na webu GCL – ZDE.
 
První kolo GCL se koná v pátek 30. června v 16.30. V sobotu v 16.15 se odehraje kolo druhé a v pozdních večerních hodinách odstartuje Grand Prix.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE