reklama 11D

St. Gallen dějištěm Poháru národů první divize

Čtvrté kolo v sérii parkurového Poháru národů zemí, které jsou zařazeny do evropské Divize 1, zažije v pátek 2. června švýcarské město St. Gallen. Závody CSIO5* tam začínají už o den dříve, vrcholit pak budou Velkou cenou v neděli 4. června.
30.05.2017 13:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Henrik von Eckermann bude na CSIO St. Gallen závodit za Švédsko. Ilustrační foto: archiv FEI

Ze zemí, které jsou zařazeny do nejsilnější evropské Divize 1, si St. Gallen jako bodovaný závod vybrala Francie, Itálie, Německo, Švédsko a Švýcarsko. Sestavu doplní ještě Belgie, Brazílie a Irsko. 
 
Belgie a Brazílie jsou však v jiných skupinách. Irové sice do „jedničky“ patří, ale tento Pohár národů jako bodovaný nezvolili. 
 
Přestože závody kolidují s CSI5* v St. Tropez, také do St. Gallen zamíří řada špičkových jezdců. V domácím týmu se představí mimo jiné Steve Guerdat, Martin Fuchs či Romain Duguet. Belgii bude reprezentovat Gregory Wathelet. V irských barvách nastoupí Bertram Allen. Němci vysílají vedle dalších Marcuse Ehninga a Marco Kutschera.
 
Závody CSIO5* startují ve čtvrtek 1. května. Dvoukolová soutěž Poháru národů je na programu o den později od 14.30 hodin. 
 
 

Výsledky z CSIO St. Gallen sledujte pod tímto odkazem




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE