reklama 11A

Druhý Pohár národů Divize 1 se odehraje v La Baule

V La Baule ve Francii se ve dnech 11. – 14. května pojede druhé kolo Poháru národů nejsilnější evropské Divize 1. Jako bodovanou si tuto soutěž vybraly s výjimkou Italů všechny týmy, které jsou v této skupině pro letošní sezonu zařazeny…
09.05.2017 14:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pénélope Leprevost nechybí na soupisce domácího týmu. Foto: archiv Jezdci.cz

V pátek 12. května se v La Baule odehraje druhý Pohár národů počítaný do bodování první evropské divize. Tam patří Francie, Irsko, Itálie, Německo, Nizozemí, Španělsko, Švédsko a Švýcarsko. 
 
Kromě Italů si toto kolo vybrali jako bodované všechny země, které jsou letos v této elitní sestavě. Navíc kompletní tým vysílá Belgie, která patří v roce 2017 do Divize 2. 
 
V řadách domácích jezdců, z kterých bude vedoucí ekipy vybírat, jsou Pénélope Leprevost, Kevin Staut, Patrice Delaveau nebo Simon Delestre. Na německé soupisce figuruje Marcus Ehning, Felix Hassmann či Janne-Friederike Meyer. Irsko budou zastupovat mimo jiné Denis Lynch či Shane Sweetham. Za nizozemský tým nastoupí vedle dalších Leopold van Asten a Maikel van der Vleuten.
 
Španělé vysílají své nejlepší jezdce Sergia Alvareze Moyu a Eduarda Alvareze Aznara. Silnou sestavu budou mít Švýcaři s Romainem Duguetem a Stevem Guerdatem. Švédy zastoupí Peder Fredricson, Henrik von Eckermann nebo Malin Baryard-Johnsson. 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE