reklama 11A

CSIO Řím a Lisabon zakončily soutěže Grand Prix

Dva závody kategorie CSIO se konaly během posledního květnového víkendu na starém kontinentě. Řím hostil CSIO5*, Lisabon měl o dvě hvězdy méně. V obou případech se o závěr programu postaraly Velké ceny. O jejich vítězích se dočtete níže.
29.05.2017 13:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V neděli 28. května vyvrcholil mítink CSIO5* v Římě, během něhož se také jelo další kolo Poháru národů první divize, soutěží Loro Piana Grand Prix „Citta di Roma“. S překážkami do 160 cm si v dvoukolovém klání dokázal nejlépe poradit Nizozemec Jur Vrieling v sedle koně VDL Glasgow vh Merelsnest. Jako jediný překonal obě kola bez chyb. Druhý dojel domácí jezdec Alberto Zorzi na Fair Light van T Heike a třetí skončil další z Italů Lorenzo de Luca s koněm Ensor de Litrange LXII.
 
V Lisabonu se ve stejném termínu konalo CSIO3*, Pohár národů se počítal do Divize 2. Také v tomto případě se nedělním vrcholem stala Grand Prix. Vyhrál jí Francouz Harold Boisset v sedle Quolity Z. Druhé místo získal Ital Filippo Codecasa na Go High della Bassanella před Olivierem Robertem s Erosem.
 

Výsledky z CSIO Lisabon a CSIO Řím najdete v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE