reklama 11A

Šestý mítink Světového poháru při CSI5* Madrid

Série Světového poháru v parkurovém skákání Západoevropské ligy je téměř v poločase. V Madridu se ve dnech 24. – 27. listopadu uskuteční už šesté kolo. Znovu nebudou chybět nejlepší jezdci nejen z Evropy. Kdo míří do Španělska, se dočtete v článku.
23.11.2016 15:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V Madridu nebude chybět vítěz posledního mítinku ve Stuttgartu Christian Ahlmann. Jeho jednička Taloubet Z však bude odpočívat. Foto: FEI / Stefan Lafrentz

Šestý mítink SP se odehraje ve španělské metropoli Madridu. Program CSI5*-W začíná soutěží do 145 cm v pátek 25. listopadu. O den později se pojedou tři soutěže, včetně atraktivní Jump and Drive. Vrchol pak přinese nedělní program, kdy ve 13.00 hodin odstartuje samotná soutěž Světového poháru s překážkami do 160 cm.
 
Rozpis nabízí však ještě další soutěže kategorie CSI2*, a také se uskuteční historicky první klání Jumping Clash Challenge. Tomu se budeme věnovat v samostatném příspěvku. O jeho vzniku jsme informaci v tomto článku.
 
Soupisky startujících pro CSI5* jsou tradičně plné zvučných jmen. Například u německé sestavy stačí jen jmenovat: Christian Ahlmannvítěz pátého kola ve Stuttgartu, Ludger Beerbaum, Daniel Deusser, Marco Kutscher či Marcus Ehning. Nechybí francouzská špička Simon Delestre a Kevin Staut nebo Belgičané Pieter Devos a Gregory Wathelet
 
V irských barvách bude závodit Cian O´Connor a Daragh Kenny nebo Denis Lynch. Scott Brash a Ben Maher dorazí z Británie a USA budou reprezentovat Lauren Hough a Laura Kraut. Domácí fanoušci budou jistě držet palce, startovat bude jejich jezdec číslo 1 Sergio Alvarez Moya.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE