reklama 11B

Sedmé kolo Poháru národů Divize 1 hostí Hickstead

Britský Hickstead se stane v pátek 28. července dějištěm sedmé letošní soutěže Poháru národů v parkurovém skákání v rámci evropské první divize. Závody CSIO5*, při nichž se tato týmová soutěž odehraje, tam začnou už o den dříve…
24.07.2017 16:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jedno z nejznámějších kolbiště na světě v Hicksteadu hostí sedmé kolo Poháru národů 2017 první divize. 
 
Na sedmý mítink CSIO v rámci první divize míří špičkoví jezdci nejen z evropských zemí. Z družstev, která jsou zařazena do jedničky, budou v tomto kole sbírat body Francie, Irsko, Německo, Nizozemí, Španělsko a Švýcarsko. Dále se bez nároku na body zúčastní Brazílie, která samozřejmě do evropské soutěže nepatří a domácí Velká Británie, jež s koncem sezony 2016 překvapivě sestoupila do druhé divize.
 
Britská ekipa patří k nejpočetnějším, jen z legendární rodiny Whitakerů se zúčastní pět členů včetně Johna a Michaela. Z Francie dorazí zlatí jezdci z týmové soutěže z OH v Riu Roger Yves Bost a Kevin Staut. V německé sestavě nebude chybět Marcus Ehning. Silná sestava dorazí i z Irska či Nizozemí.
 
Bodování Divize 1 vede před sedmým kolem Itálie s 345 body. O 20 bodů méně mají Němci na druhé příčce, třetí jsou jezdci Švédska.
 

Výsledky z CSIO Hickstead najdete v tomto odkazu




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE