reklama 11C

Pohár národů ve Falsterbu vybojovali Holanďané

Účastníci první divize bojovali v pátek 14. července v již šestém kole Poháru národů. Tentokrát se závodilo ve Falsterbu a o vítězi nakonec rozhodovalo až rozeskakování. V něm se radoval tým Nizozemí, který porazil Německo a Irsko…
15.07.2017 09:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Z osmi týmů totiž měla tři družstva na svém kontě po dvou kolech shodně 4 trestné body. Zatímco první kolo předvedli bezchybně Irové a Holanďané, Němcům se více dařilo v kole druhém, které dokončili bez trestných bodů. Jeden člen z těchto týmů tak o vítězství rozhodoval v rozeskakování.

Nejlepší jízda se nakonec podařila Juru Vrielingovi, který s koněm Vdl Glasgow V. Merelsnest nechyboval ani v rozeskakování a navíc dokončil v nejlepším čase. Svému nizozemskému týmu ve složení Roben Romp (Audi´s Teavanta II C Z), Aniek Poels (Athene) a Michel Hendrix (Baileys) tak zajistil první příčku.

Druzí skončili Němci, kde v rozeskakování nastoupil Markus Beerbaum. S koněm Comanche 28 zajel taktéž bezchybně, ale o více jak vteřinu pomaleji. Za Německo dále nastoupili Andre Thieme, Meredith Michaels-Beerbaum a Janne Meyer-Zimmermann. Irsko pak po chybě v rozeskakování skončilo třetí.

I přes čtvrté místo ve Falsterbu si vedení v rámci divize udržela Itálie. Toto družstvo má na kontě 345 bodů, tedy o dvacet více než druhé Německo. Němcům dobré umístění ve Falsterbu pomohlo k posunutí se výše. Elitní trio zatím uzavírá Švédsko, které skončilo ve Falsterbu páté.

Na jezdce čeká v rámci této sezony ještě dvě zastávky, a to nejprve koncem července v Hicksteadu ve Velké Británii a poté v srpnu v irském Dublinu.

Výsledky z Falsterba naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE