reklama 11A

CSIO Pohár národů při CHIO v Cáchách pro Němce

Během čtvrtečního podvečera 20. července se v Cáchách při CHIO uskutečnil skokových Pohár národů. V dvoukolové soutěži se nejlépe představilo německé družstvo, neboť jeho členi dokázali dokončit s celkovým ziskem nula trestných bodů…
21.07.2017 08:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem osm týmů nastoupilo do dvoukolové soutěže. Zatímco v prvním kole se podařilo bez trestných bodů dokončit Německu, Švýcarsku i Belgii, pouze Němci navázali na tento dobrý výsledek i v kole druhém. 

S celkovým ziskem nula trestných bodů se tak z vítězství radovali Němci. V týmu nechyběli tři zkušení pravidelní reprezentanti, a to Marcus Ehning (Pret A Tout), Marco Kutscher (Clenur) a Philipp Weishaupt (LB Convall). Velkým okamžikem byl čtvrteční večer pro mladého Maurice Tebbela, který po boku těchto výborných jezdců s koněm Chacco´s Son významně napomohl výhře. Dokončil totiž při svém prvním Poháru národů obě kola bezchybně.

O druhé místo se podělil tým Švýcarska a Spojených států amerických. Zatímco Švýcaři si po bezchybném prvním kole připsali osm trestných bodů v rámci druhého kola, u Američanů to bylo přesně naopak. Švýcaři nastoupili ve složení Werner Muff (Daimler), Martin Fuchs (Clooney 51), Nadja Peter Steiner (Saura de Fondcombe) a Steve Guerdat (Hannah). Za Spojené státy americké se představili Kent Farrington (Gazelle), Elizabeth Madden (Coach), Laura Kraut (Zeremonie) a Mclain Ward (HH Azur).

Belgičtí reprezentanti nakonec obsadili čtvrté místo, když si po bezchybném prvním kole připsali 16 trestných bodů v kole druhém. Pátý nejlepší výsledek předvedli Holanďané, kteří inkasovali celkem 21 trestných bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE