reklama 11D

Pohár národů při CSIO Rotterdam pro Švédsko

Osm týmů bojovalo v pátek 23. června v Poháru národů při CSIO Rotterdam o důležité body. Pouze čtyři trestné body inkasoval švédský tým, což znamenalo vítězství. Švédsko se tak dostává na první pozici žebříčku první evropské divize…
23.06.2017 18:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Napínavý souboj svedlo při pátém kole Poháru národů první evropské divize celkem osm týmů. Sedm z nich bojovalo o důležité body do žebříčku. Osmičku doplňovala Belgie, která však do elitní evropské divize nepatří.

Do druhého kola soutěže postupovaly týmy Švédska, Švýcarska, Německa a Irska s nulou. O vítězi tak rozhodlo druhé kolo. V něm se nejvíce dařilo švédskému družstvu, kterému připsal jediné čtyři trestné body Douglas Londelöw. Henrik Von Eckermann i Peder Fredricson absolvali druhé kolo bezchybně. Čtvrtým jezdcem tohoto týmu byl Rolf-Göran Bengtsson. 

Na druhé místo se postavilo švýcarské družstvo, které inkasovalo osm trestných bodů. Dělený bronz vybojovala Itálie a Španělsko s dvanácti trestnými body.

Vedení žebříčku první evrovské divize se ujala Itálie. Na stříbrnou příčku se postavilo vítězné družstvo Švědska, na které ztrácí pouhých pět bodů doposud vedoucí francouzský tým, který do pátého kola Poháru národů nenastoupil.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE