reklama 11A

S hokejem a basketem na Velkou pardubickou za půl

Pardubičtí koně táhnou spolu, přesně podle memoranda mezi Dostihovým spolkem, hokejovým klubem a basketem. Majitelé permanentek na tyto sporty totiž nyní mohou získat vstupenky na stání na 127. Velkou pardubickou za poloviční cenu…
22.09.2017 14:15  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Stačí znát číslo své permanentky.
 
Online prodej vstupenek se rozeběhl naplno třeba na webových stránkách pardubického závodiště. Fanoušci pardubických sportů tak mohou vstupenky koupit online, pohodlně z domova a ještě se slevou. Pro její získání slevy zadat číslo platné permanentky. http://sales.sport-ticket.cz/dostihy/ 
 

DALŠÍ SLEVY

Slevu je také možné získat na palubě zvláštního vlaku, který vypraví České dráhy z Prahy, a také při předložení jízdenky národního dopravce s cílovou stanicí Pardubice na pokladnách v den konání Velké pardubické. Tato sleva se nevztahuje na vstupenky zakoupené v předprodeji. 
 

PŘEDPRODEJ

Vstupenky na stání a také na sezení je možné stále kupovat v síti Ticketportal. Některé tribuny však nabízejí už jen jednotky volných míst a s nákupem vstupenek tak není dobré příliš otálet. Vstupenek na stání je stále dostatek, k prodeji budou samozřejmě i na pokladnách u vstupu do areálu závodiště. https://www.ticketportal.cz/Performance/265036? 
 

TERMINÁLY SAZKY

„A máme tu ještě jednu horkou novinku. Vstupenky na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou totiž bude velmi brzy možné koupit na terminálech Sazky,“ dodává místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE