reklama 11C

MČR spřežení v Pardubicích po prvním dnu

Mistrovství České republiky ve spřežení zahájil v Pardubicích páteční den 15. září. Jezdci se ve čtyřech kategoriích představili úvodní den v drezuře. V soutěži čtyřspřeží si první místo drží Jaroslav Juráň mladší, dvojspřeží vede Josef Drábek...
15.09.2017 22:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V nejnáročnější kategorii čtyřspřeží mezi sebou bojují tři účastníci. V drezuře si nejlépe vedl Jaroslav Juráň mladší, který si na konto připsal 53,27 trestných bodů. Předvedl koně Pretoria Escape, Pretoria Mirage, Pretoria Elliot a Pretoria Elric. Tříbodovou ztrátu pak má na druhé příčce Jiří Nesvačil senior.

V početnější kategorii dvojspřeží se v drezuře dařilo Josefu Drábkovi, který má po drezuře na kontě 50,32 trestných bodů. Ten zapřahal své dva koně Carajan a Rio Varadero. Zhruba o čtyři body horší výsledky si připsali druhý Václav Coufalík a třetí Jaroslav Kohout. Mezi těmito jezdci pak rozhoduje desetina trestného bodu.

Pod padesát trestných bodů se v jednospřeží dostali hned dva jezdci. Lepší výsledek podal Jaroslav Petřek s koněm Fate-Z, když obdržel 45,18 trestných bodů. Zhruba o bod více pak má Jan Exnar. Elitní trio uzavírá Libor Kurka. V pony dvojspřeží je po prvním dnu v čele Michal Kořínek s duem Britny 1 a Nuget 2.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE