reklama 11D

Zvláštní vlak na Velkou pardubickou se slevou

Ojedinělý zážitek, pohodlná cesta a ještě 50 % sleva na vstupném. To vše mohou získat fanoušci Velké pardubické, kteří se druhou říjnovou neděli do Pardubic vypraví zvláštním vlakem. Přinášíme podrobnosti…
21.09.2017 11:11  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Vstupenky na dostihový den bude možné koupit přímo na palubě vlaku s padesátiprocentní slevou. 
 
Zvláštní vlak „R 10227 - Velká pardubická 2017“ po vzájemné dohodě s pořadatelem dostihů Dostihovým spolkem a.s. vypraví České dráhy na trati Praha, hl. nádraží – Pardubice, závodiště. 
 
Speciální souprava zastaví také v Praze – Libni, v Kolíně, v Přelouči, na pardubickém hlavním nádraží a v Rosicích nad Labem. Ve vlaku bude na trase mezi Prahou hl. n. a Pardubicemi hl. n. možné zakoupit vstupenky na dostihový den za poloviční cenu. 
 
„Nabízíme návštěvníkům zážitek i pohodlí. Nemusí řešit cestu do Pardubic a parkování, nebo fronty u pokladny. A ještě ušetří,“ říká místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba s tím, že zastávka „Závodiště“ je jen pár metrů od vstupu do areálu závodiště. „Tak trochu se vracíme k tradicím. Zvláštní vlak na Velkou pardubickou byl vypraven už v roce 1886 z Vídně, v roce 1946 jel zvláštní rychlík z Prahy,“ dodává Korba. 
 
Zvláštní vlak bude v neděli 8. října vyjíždět z hlavního nádraží v Praze v 8:55 hodin, u pardubického závodiště bude krátce před půl jedenáctou. Na zpáteční cestu do Prahy se vydá v 17:28 hod. s příjezdem do Prahy v 18:53 hod. Jízdenky s povinnou rezervací místa je možné kupovat už nyní v systému prodeje Českých drah, národního dopravce.
 
Nadšenci železniční dopravy mohou k cestě na Velkou pardubickou využít také pěti párů historických vlaků, které vypravuje Pardubický spolek historie železniční dopravy. „Na koníčky motoráčkem“ lze jet z pardubického hlavního nádraží přes nádraží Rosice nad Labem až na zastávku Pardubice, závodiště. Jízdenky lze zakoupit u Pardubického spolku historie železniční dopravy. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE