reklama 11C

Při festivalu v Lysé se představí také paravoltiž

Sobota 25. března bude v rámci Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem patřit tzv. estetickým jezdeckým disciplínám – drezuře a voltiži. Obě dvě odvětví mohou provozovat i handicapovaní jezdci, o čemž se diváci budou moci přesvědčit na vlastní oči...
21.03.2017 01:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V rámci sobotního exhibičního vystoupení při Jezdeckém festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem se představí medailisté z oblastních mistrovství či z mistrovství České republiky 2016.
 
Chybět nebude např. vítězka kategorie LHŽ – Tereza Chmelařová z JK Počin Praha, vítězka kategorie TH2 – Pavla Tetaurová, kat. MHŽ – Petra Maláková nebo také vítěz mužské kategorie MH – Štěpán Švarc (TJ Orion Praha), který byl zároveň oceněn během galavečera na Žofíně jako nejúspěšnější paravoltižní jezdec a vítěz Českého paravoltižního poháru za rok 2016.
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE