reklama 11A

Středeční starty Jezdeckého festivalu zaplněny

Pořadatelé Jezdeckého festivalu 2017 museli předčasně zastavit příjem přihlášek na středu 22. března, kdy tato pětidenní akce začíná. Počet startů překročil číslo 170, což je horní limit. Pro další dny jsou však soutěže stále otevřeny k přihlašování!
17.03.2017 13:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

„Jsme opravdu moc rádi, že je mezi jezdci takový zájem o účast na Jezdeckém festivalu. Zejména nás překvapil počet poníků. V prvních třech středečních soutěžích pro děti na pony evidujeme téměř 120 startů! Dalších pět desítek parkurů proběhne ve zbývajících třech soutěžích zahajovacího dne,“ uvedl ředitel Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem.
 
„Jelikož nám však záleží na tom, aby akce měla hladký průběh a poslední účastníci nezávodili v pozdních večerních hodinách, tak jsme se rozhodli příjem přihlášek na středu předčasně ukončit již v pátek 17. března dopoledne. Ve zcela výjimečných případech bychom na přímou žádost uvolnili pár pozic pro pony jezdce, kteří by se chtěli zúčastnit celoročních seriálových soutěží Pony ligy a Pony extraligy. Neradi bychom jim upřeli možnost získání bodů v prvním z kvalifikačních kol. Ostatní jezdce na velkých koních prosíme, aby se hlásili do soutěží ve čtvrtek a v pátek. Oba tyto dva dny nabízejí jak nižší soutěže – ve čtvrtek od 100 centimetrů a v pátek od 105 centimetrů – tak ty vyšší. Ve čtvrtek budeme končit na úrovni 125 centimetrů, páteční Grand Prix Czech Equestrian Teamu bude mít v druhém kle dokonce výšku překážek 140 centimetrů,“ informuje Josef Malinovský a dodává: „Určitě bychom byli rádi, pokud by se zejména v pátek počty startujících ještě rozšířili, neboť jsou na programu opravdu velmi atraktivní soutěže a některé navíc s velmi zajímavými finančními dotacemi.“
 
Oficiální uzávěrka přihlášek je v pondělí 20. března ve 23.00 hodin. Tato uzávěrka určitě platí pro čtvrteční soutěže. V případě, že startovní pozice na pátek zůstanou i po pondělku poměrně volné, uzávěrka pro tento den bude prodloužena až do čtvrtka, aby měli možnost se dohlásit po víkendu nerozhodnutí jezdci, případně ti, jimž se ve středu a ve čtvrtek dařilo a chtějí si soutěžní program prodloužit.
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE