reklama 11C

Jezdecký festival 2017 ve čtvrtek s finále ZJP ČJF

Druhý závodní den Jezdeckého festivalu, čtvrtek 23. března, přinese především skokové soutěže. Ten den proběhne i finále Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace, všechny parkury se však pojedou zároveň jako otevřené…
16.03.2017 11:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Čtvrteční den přinese celkem pět skokových soutěží. O úvod dne se postará stupňovaná obtížnost do 100 centimetrů se žolíkem. Následně se dopoledne uskuteční ještě parkur stupně Z (100 cm) a ZL (110 cm).

Odpolední blok by mě začít zhruba ve 13 hodin. Otevře ho soutěž L* (115 cm). Deset nejlepších jezdců ze základního kola postoupí do finále, kde se rozhodne o vítězi soutěže. Stejný model rozhodování byl zvolen i pro nejvyšší parkur čtvrtečního dne, což je soutěž stupně S* (125 cm).

Oba odpolední parkury jsou počítané zároveň jako finálové kolo Zimního Jezdeckého poháru ČJF 2017. Jezdci tak z této soutěže získají do žebříčku dvojnásobný počet bodů. Soutěž L* se počítá do malé túry, zatímco na parkuru S* sbírají jezdci body do velké túry.

Po soutěži L* i S* tak proběhnou dvě dekorování – nejprve otevřené soutěže a poté budou vyhodnoceni tři nejlepší jezdci v rámci letošního ročníku Zimního Jezdeckého poháru ČJF.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, záznam závodů naleznete pod odkazem níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE