reklama 11B

Startovní pozice pro festivalové drezury v Lysé

Sobotní dopoledne 25. března 2017 bude při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem věnováno drezurním soutěžím. Vypsány byly úlohy SG, vJ, vIM1 a vGP. I při omezení počtu účastníků jsou startovní pozice ještě stále volné ve všech kategoriích!...
17.03.2017 15:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
S ohledem na skutečnost, že ve volné úloze Grand Prix letos bude pravděpodobně velmi nízký počet účastníků, pořadatelé lehce navýšili limit pro předešlé soutěže. Prix St. Georges a volná juniorská sestava mají maximální počet statujících stanoven na osm, volná sestava Intermediate I je pak limitována deseti dvojicemi, stejně jako volná Grand Prix. V té je zatím nahlášena pouze jedna dvojice. Přesto pořadatelé deklarovali, že soutěž nebude zrušena ani při minimálních počtech startujících a výhry budou vyplaceny za umístění dle rozpisu.
 
Uzávěrka přihlášek je v pondělí 20. března ve 23.00 hodin. Uzávěrka boxů je již v pátek 17. března v 12.00 hodin. Na sobotu zbývá posledních pár boxů na dopoledne, od odpoledních hodin jsou již boxy v tento den zarezervované!
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE