reklama 11B

Aréna pro Jezdecký festival 2017 téměř připravena

Do zahájení čtvrtého ročníku Jezdeckého festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem již zbývá posledních pár dní, a tak v hale C finišují přípravy. V neděli 19. března tam vyrostly první tři z celkových pěti tribun pro diváky o kapacitě přes 1000 osob…
19.03.2017 21:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Pro další stovky diváků bude vyhrazen prostor ke stání na krátké straně kolbiště u jižního vstupu z Čapkovy ulice a před vyvýšenými východními tribunami C a D. 
 
Během pondělka dělníci postaví poslední dvě tribuny určené pro držitele místenek na západní straně soutěžní plochy. Probíhat bude také stavba stájí s 30 boxy pro krátkodobé ustájení koní. A samozřejmě se bude pokračovat v úpravě jezdeckých povrchů.
 
V úterý již dojde k montáži ramp se světelnou a zvukovou technikou, k instalaci oplocení kolbiště s reklamními bannery a nakonec se připraví první kurz parkuru středeční zahajovací soutěže. Za tribunami dále vyroste řada výstavních stánků a expozice obrazů koní od paní Heleny Grocholové. 
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE