reklama 11D

Premiérovou Grand Prix ve Versailles vyhrál Veniss

První ročník pětihvězdových parkurových závodů CSI, které se konají přímo v zámeckém areálu ve Versailles nedaleko Paříže, končil v neděli 7. května soutěží Grand Prix. V obrovské konkurenci, která se do Francie sjela, uspěl Brazilec Pedro Veniss.
09.05.2017 11:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Absolutní světovou extratřídu přilákaly ve dnech 5. – 7. května do Versailles závody kategorie CSI5*. Hlavní soutěží byla nedělní Grand Prix s překážkami do 160 cm s rozeskakováním.
 
V konkurenci elitních jezdců, mezi nimiž nechyběla čerstvá světová jednička Kent Farrington, německá esa Daniel Deusser a Christian Ahlmann nebo domácí špičky Kevin Staut či Simon Delestre, uspěl brazilský jezdec Pedro Veniss. Ten v sedle koně Quabri De l Isle dokončil rozeskakování bez chyb v čase 35,19.
 
Druhé místo obsadil irský reprezentant Denis Lynch na Echo De Laubry, třetí místo vybojovala za Japonsko závodící Američanka Karen Polle s With Wings. 
 
Čistě překonali rozeskakování ještě Alberto Zorzi (ITA) na Cornetto K, Patrice Delaveau (FRA) s Aquilou HDC, Maikel van der Vleuten (NED) s koněm VDL Groep Idi Utopia a Marcel Marschall (GER) v sedle Utopia 48.
 
 

Podívejte se na video záznam - viz odkaz níže...

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE