reklama 11D

Čtyři olympijští vítězové na CSI5* Versailles

Pětihvězdové skokové závody CSI, které se konají od 5. do 7. května v zámeckém parku Versailles (FRA) nabídnou nevšední podívanou. Pozvání totiž přijali čtyři individuální vítězové olympijských her. Mít na závodech takovou sestavu, je rarita!
04.05.2017 08:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: Instagram CSI5* Versailles

Který mítink se může pyšnit účastí čtyř po sobě zvítězivších olympijských šampionů v daném sportu či disciplíně. Na soupiskách pro CSI5* Versailles jsou Jeroen Dubbeldam z Nizozemí, který vyhrál OH v roce 2000 v Sydney, Brazilec Rodrigo Pessoa, jenž má zlato z roku 2004 z Atén, vítěz z Pekingu 2008 Kanaďan Eric Lamaze a švýcarský jezdec Steve Guerdat, který vyhrál v roce 2012 v Londýně.
 
To však není z výčtu zvučných jmen vše… Stříbrný jezdec z Ria Peder Fredricson (SWE) je také mezi přihlášenými.
 
Závodit bude Laura Kraut (USA) držitelka týmového zlata z roku 2008 a také dva členové vítězného britského týmu z Londýna Scott Brash a Ben Maher. Z dalších hvězd jmenujme Daniela Deussera a Christiana Ahlmanna z Německa nebo Kenta Farringtona (USA), který je momentálně druhým mužem světového žebříčku FEI.
 
Skákat se začne ve Versailles v pátek 5. května, vrcholem bude nedělní Rolex Grand Prix dotovaná výhrami v hodnotě 300.000 EUR. Autorem kurzů bude stavitel GCT a GCL Uliano Vezzani z Itálie.
 

Web CSI Versailles navštivte pod tímto odkazem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE