reklama 11A

Poslední prověrkou před Riem je LGCT Valkenswaard

Poslední pětihvězdový mezinárodní mítink v parkurovém skákání před vypuknutím olympijských her zažije nizozemský Valkenswaard, kde se ve dnech 4. – 7. srpna odehraje dvanácté kolo Longines Global Champions Tour.
02.08.2016 09:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Christian Ahlmann je na druhém místě žebříčku LGCT. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Na olympiádě v Riu de Janeiru se začíná skákat 14. srpna. Ještě týden před tím bude pětadvacet jezdců, kteří poté odcestují do jižní Ameriky, závodit při LGCT v Nizozemí. Do Valkenswaardu míří také sedm z deseti nejvýše postavených parkurových jezdců světového žebříčku.

Nemůže chybět Němec Christian Ahlmann, který je v bodování FEI i bodování LGCT číslem 2. K němu se přidají dva američtí sportovci, jezdec číslo 3 - McLain Ward a světová pětka Kent Farrington. Do arény Tops International zamíří i Scott Brash (GBR) a Bertram Allen (IRL), kteří jsou v bodování FEI šestý respektive devátý. Dalšími hvězdnými jmény se světové TOP 10 jsou Daniel Deusser (GER) a Gregory Wathelet (BEL).

Ve Valkenswaardu se začíná závodit od čtvrtka, to jsou na programu parkury CSI2* a CSIYH. Samotné soutěže CSI5* LGCT startují v pátek 5. srpna. Grand Prix se jede o den později, a v neděli vše uzavře týmová soutěže Global Champions League.


Zdroj: tisková informace LGCT
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE