reklama 11C

Permanentky do Pardubic na rok 2017 v prodeji

Zajímavým tipem na vánoční dárek může být i permanentka na dostihovou sezonu 2017. Dostihový spolek už od pondělí 14. listopadu nabízí hned tři varianty jak udělat milovníkům dostihů radost. Podrobné informace najdete v tiskové zprávě.
14.11.2016 12:52  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Ivan Krejza

Dostihový spolekod pondělí 14. listopadu nabízí hned tři varianty jak udělat milovníkům dostihů radost. Kromě celosezonní a tzv. kvalifikační permanentky je tu i letošní novinkapět vstupů dle vlastního výběru
 
V prodeji jsou dárkové poukazy na permanentky pro sezonu 2017, které bude možné v příštím roce vyměnit za vstupní kartu. První ze tří variant je permanentka celosezonní. Platí tedy na všechny dostihové dny v roce 2017, včetně vstupenky na stání na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a mezinárodní výstavu Koně v akci. Cena tohoto poukazu je 890 korun. 
 
Druhou variantou je dárkový poukaz na permanentku „kvalifikační“. Jak název napovídá, obsahuje vstupenky na všechny čtyři kvalifikační mítinky i samotnou 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou (na stání). Tento poukaz lze koupit za 450 korun. 
 
„Letošní novinkou je tzv. pětivstupová permanentka v hodnotě 350 korun. Tato přenosná permanentka umožňuje vybrat si pět vstupů dle svého výběru. Ovšem nevztahuje se na Velkou pardubickou a výstavu Koně v akci,“ doplňuje informace místopředseda představenstva a ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba. 
 
Dárkové poukazy je možné objednávat na mailu eshop@pardubice-racecourse.cz, kde je nutné uvést jméno, adresu a způsob doručení. Poukazy je možné zaslat na dobírku, nebo si je osobně vyzvednout v kanceláři Dostihového spolku na pardubickém závodišti každý všední den od 8:00 do 15:30 hodin. 
 
Od pondělí 21. listopadu budou k zakoupení také nástěnné kalendáře pro rok 2017 v rozměru 380 x 380 mm. Jejich cena je 190 korun. Opět je bude možné objednávat na mailu eshop@pardubice-racecourse.cz nebo zakoupit v knihkupectví Mozaika na pardubickém vlakovém nádraží. 
 
Zdroj: tisková informace Dostihového spolku



Štítky: dostihyPardubice
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE