reklama 11D

Devadesátka EquiTV z finále GCL a GCT 2017 v Dauhá

ikonka

Katarská metropole Dauhá hostila ve dnech 9. až 11. listopadu poslední finálové kolo prestižní parkurové série Global Champions Tour 2017. Během tohoto mítinku nemohla chybět také týmová soutěž Global Champions League…
15.11.2017 09:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 

VIDEO REPORTÁŽ NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 

 
A s ní jezdci Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Za Berlínské lvy, které jmenovaní čeští jezdci po celou sezonu 2017 reprezentovali, nastoupila do rozhodující části Anna Kellnerová v sedle Classica společně s belgickou kolegyní Cindy van der Starten-Marie na koni Balance. Ve dvoukolové soutěži nasbíraly celkem 18 trestných bodů, které jim stačily mezi 18 družstvy na slušné 13. místo.
 
Aleš Opatrný do vrcholných soutěží nastupoval s VDL Fakirem pouze jako jednotlivec. Sobotní kvalifikaci absolvoval bez chyb na překážkách, pouze s 1 trestným bodem za překročení časového limitu. Tento výsledek mu s rezervou stačil na postup do vrcholné Grand Prix, v níž chyboval dvakrát a obsadil 21. místo.
 
V celkovém hodnocení Global Champions Tour 2017 obsadila Anna Kellnerová se 45 body 60. příčku. Aleš Opatrný nasbíral o půl bodu méně, a tak se zařadil hned za svoji stájovou kolegyni. Berlin Lions v Global Champions League zaujali v konečných součtech 16. pozici.
 
Ilustrační foto David Horváth / CET



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE