reklama 11B

Jezdci Berlin Lions vstupují do finále GCL v Dauhá

ikonka

Ve čtvrtek 9. listopadu začíná v Dauhá v Kataru finále letošní série Longines Global Champions Tour a s ní spjatou Global Champions League. Právě v „lize“ se jede během úvodního dne první finálové kolo, v němž nechybí jezdci Berlin Lions…
09.11.2017 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Pro první část finále týmové soutěže byly z řad Berlin Lions vybrány Belgičanka Cindy van der Straten-Marie a Anna Kellnerová.
 
Soutěž s překážkami do 155 centimetrů, která je na programu od 15.30 hodin středoevropského času, zahájí právě belgická dvojice Cindy van der Straten-Marie a valach Balance. Jako devatenáctá pak do kolbiště vkročí Anna Kellnerová s Classicem. Aleš Opatrný se v soutěži rovněž představí, a to mimo hodnocení týmů. Jeho startovní pořadí s VDL Fakirem má číslo 45.
 
Vrcholu čtvrtečního programu od 13.00 hodin předchází dvoufázová stopětačtyřicítka, v níž budou rovněž závodit všichni tři členové týmu Berlínských lvů. Jako osmnáctá pojede Anna Kellnerová s Giljandrem van den Bosrand. Aleš Opatrný bude sedlat Idaria van het Netehof, s nímž má startovní pozici 41. Cindy van der Straten-Marie a Chacco R absolvuje parkur s odstupem jedné dvojice po něm.
 

Výsledky z Dauhá můžete sledovat ZDE

Živé online vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Ilustrační foto David Horváth / CET



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE