reklama 11A

Jezdce Berlin Lions čeká finále GCL 2017 v Dauhá

ikonka

Ve dnech 9. až 11. listopadu zakončí jezdci Czech Equestrian Teamu Anna Kellnerová a Aleš Opatrný své letošní působení na okruhu pětihvězdových parkurových závodů Global Champions League 2017 v jehož rámci startují za celek Berlin Lions…
08.11.2017 11:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Během druhého listopadového týdne hostí tradičně katarská metropole Dauhá finále prestižních seriálů Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Anna Kellnerová a Aleš Opatrný opět nastoupí do soutěží v barvách družstva Berlin Lions, za nějž po celou sezonu 2017 závodili. Doplní je jejich týmová kolegyně Belgičanka Cindy van der Straten-Marie. 
 
Jezdci okusí kolbiště stadionu Al Shaqab poprvé ve čtvrtek, kdy je na programu od 13.00 hodin zahajovací dvoufázové skákání s překážkami do 145 centimetrů. První kolo soutěže družstev Global Champions League s výškou do 155 centimetrů přijde na řadu od 15.30 hodin.
 
O den později se pojede jedna rámcová soutěž, a to klasická stopadesátka s rozeskakováním, která startuje v 16.30 centimetrů. Předcházet jí bude oslava 25. výročí otevření stadionu Al Shaqab. 
 
Sobota pak už nabídne dva vrcholy nejen tohoto mítinku, ale celé letošní sezony. Ve 12.00 hodin zahájí nejlepší dvojice světa druhé rozhodující kolo finálové soutěže Global Champions League, o čtyři hodiny později vypukne Grand Prix. Oba parkury budou postaveny na maximální obtížnosti s překážkami do 160 centimetrů. 
 

Podrobnosti k finále GCT najdete ZDE

Web GCL můžete navštívit TADY

Ilustrační foto Stefano Grasso/GCL
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE