reklama 11C

Druhá výhra Brazilce Zanotelliho při GCT Dauhá

ikonka

Brazilský jezdec Marlon Módolo Zanotelli získal v pátek 10. listopadu druhou výhru v rámci Global Champions Tour v Dauhá. V pátečním vrcholu na překážkách vysokých do 150 cm vzal vítězství druhém Harriemu Smoldersovi (NED) a třetí Lauren Hough (USA)…
10.11.2017 22:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Základní parkur z dílny italského stavitele Uliana Vezzaniho dokázalo překonat bez jediného trestného bodu dvanáct dvojic. Dvěma jezdcům pak zabránil v postupu do rozeskakování jediný trestný bod za překročení času. Jednou z nich byla také členka týmu Berlin Lions Cindy van der Straten v sedle Chacco R.

Zopakovat čistý výsledek se podařilo elitní pětici a o předních příčkách tak rozhodl čas. Jak sám pozdější vítěz Marlon Módolo Zanotelli (BRA) tvrdí, Herrie Smolders (NED) je jedním z nejrychlejším jezdců na světě. „Kůň skákal úžasně – je fantastický a opatrný a umí opravdu pospíchat. Dělá můj život jednodušším! Harrie je jeden z nejrychlejších jezdců světa – sledovat ho jak jede bylo pro mě výhodou, a pak už jsem jen doufal v to nejlepší!“

Brazilskému reprezentantovi se jej v sedle koně Extra van Essene podařilo předjet a s časem o tři deseti vteřiny rychlejším si dojel pro druhé zlato v rámci mítinku Global Champions Tour v Dauhá.

S druhým místem se musel spokojit doposud vedoucí nizozemský jezdec žebříčku GCT Harrie Smolders, který absolvoval parkur vysoký 145/150 cm spolu s koněm Zinius. Elitní trojici doplnila dvojice reprezentující USA Lauren Hough a Waterford.

Zdroj: LGCT / Stefano Grasso




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE