reklama 11C

Češi mají za sebou zahajovací soutěž GCT v Dauhá

ikonka

Velmi pěknými výkony vstoupili ve čtvrtek 9. listopadu čeští jezdci Anna Kellnerová a Aleš Opatrný do finálového mítinku Global Champions Tour v katarském Dauhá. Čekal na ně dvoufázový parkur s překážkami do 145 cm…
09.11.2017 14:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Anna Kellnerová sedala v úvodní soutěži Giljandra van den Bosrand, s nímž překonala první fázi bez chyb. Pokračovala tedy kurzem do fáze druhé, v níž shodila jednu překážku a dokončila tak se 4 trestnými body a časem 30,78 sekundy.
 
Aleš Opatrný procházel v sedle Idaria van het Netehof první i druhou částí parkuru bez zaváhání. Až na úplně posledním skoku přišla smolná chyba. Výsledek dvojice byl 4 trestné body a čas 28,27.
 
Kolegyně českých jezdců z týmu Berlin Lions Cindy van der Straten-Marie postoupila s koněm Chacco R také do druhé fáze, v níž chybovala dvakrát.
 
Úvod GCT v Dauhá vyšel nejlépe brazilské dvojici Marlon Módolo Zanotelli a Extra van Essene. Ta dokončila čistě v čase 24,35 sekundy. O tři desetiny pomalejší byl rovněž bezchybný Harrie Smolders (NED) s koněm Zinius a třetí místo bral Švéd Henrik von Eckermann s Cantinerem.
 

Výsledky ze zahajovacího skákání v Dauhá najdete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE