reklama 11D

Berlin Lions po prvním kole GCL Dauhá desátí

ikonka

V barvách týmu Berlin Lions se při prvním kole finále Global Champions League v Dauhá představily dvě jezdkyně. Bezchybný výsledek připsala ve čtvrtek 9. listopadu svému družstvu Anna Kellnerová. Osm trestných bodů pak počítala Cindy van der Straten…
09.11.2017 17:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Skvělý výkon se podařil při prvním kole finále Global Champions League v Dauhá Anně Kellnerové. Ta v sedle Classica dokázala překonat náročný parkur na překážkách vysokých do 155 centimetrů bez jediného trestného bodu.
 
Její týmová kolegyně Cindy van der Straten připsala na účet družstva Berlin Lions osm trestných bodů, které inkasovala s koněm Balance.
 
Osm trestných bodů v součtu za úvodní část finálového kola Global Champions League 2017 znamená pro Berlínské lvy průběžnou 10. pozici mezi 18 celky. 
 
V pozici jednotlivce absolvoval stejnou soutěž Aleš Opatrný s VDL Fakirem. Ten projel celým kurzem pouze se 4 trestnými body, které pro něj znamenaly 27. příčku ve výsledkové listině. Anna Kellnerová s Classicem patřila mezi jezdce, kteří i přes čisté konto do rozeskakování dílčí soutěže nenastoupili, a tak se dělili o společné 10. místo. Takových jezdců bylo osm.
 

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto David Horváth / CET



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE