reklama 11B

Dámský tým Berlin Lions pro čtvrteční GCL v Cannes

Tým Berlin Lions bude mít ve čtvrteční soutěži šestého pokračování Global Champions League 2017 v Cannes čistě dámské složení. Reprezentovat jej budou Cindy van der Straten-Marie na koni Balance 26 a Anna Kellnerová v sedle Giljandra van den Bosrand.
08.06.2017 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Naše družstvo má vylosované startovní pořadí číslo 12. Soutěž GCL začíná dle aktuálních informací přesně ve 21.00 hodin. Za Berlin Lions nejprve odstartuje Cindy. Anna tak bude mít startovní pozici s číslem 30 (týmů je tradičně osmnáct). Mezi jednotlivci budeme bedlivě sledovat výkon dalšího člena Berlínských lvů Gerca Schrödera na koni Glock's Cognac Champblanc. Na startovní listině mu patří 44. řádek. 
 
Všem třem jezdcům již budeme moci držet palce během předešlé rámcové dvoufázové soutěže do 145 centimetrů, která je na programu od 18 hodin a 15 minut. Anna Kellnerová v ní odstartuje v sedla Calcourta Falklunda jako šestnáctá, Cindy van der Straten-Marie s Chacco R přijde na řadu pětadvacátá. Třicátý devátý je na seznamu startujících Gerco Schröder a Glock's Dobelensky. 
 
Celý program (vč. všech rámcových soutěží na úrovni CSI1* i CSI5*) živě POD TÍMTO ODKAZEM
 
Informace o Global Champions League v Cannes najdete TADY
 
Foto Stefano Grasso/LGCT



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }