reklama 11D

Hvězdné dvojice pro soutěž GCL v Cannes jsou známé

Šesté kolo soutěže dvoučlenných družstev Global Champions League se odehraje ve dnech 8. – 10. června v Cannes. Podle složení týmů je zřejmé, že i v tomto kole budou o body do seriálového žebříčku bojovat nejsilnější dvojice světa...
07.06.2017 17:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ludger Beerbaum bude v Cannes závodit za Cannes Stars. Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Intenzita v boji o body do seriálu GCL snad nemůže být vyšší. Startovní pole pro šesté kolo v jihofrancouzském Cannes je plné známých jmen. Vedoucí tým Hamburg Diamonds budou zastupovat Harrie Smolders (NED) a Jos Verlooy (BEL). Náskok na druhé Valkenswaard United není velký, pouhých 5 bodů. Za druhý celek v pořadí nastoupí Ital Alberto Zorzi a ve své ligové premiéře také švýcarská jezdkyně Janika Sprunger.
 
Třetí místo drží rovněž s nepatrným odstupem jezdci z St. Tropez Pirates, které budou reprezentovat francouzský jezdec Simon Delestre a Belgičan Jerome Guery.
 
„Domácí“ tým Cannes Star bude mít ve svých řadách opět legendu Ludgera Beerbauma (GER), jemuž bude tentokrát kolegyní poprvé v sezoně Jane Richard Philips (SUI). Brit Scott Brash a Ir Denis Lynch budou tvořit tandem za Miami Glory. První jmenovaný jezdec je navíc obhájcem loňského prvenství v Grand Prix Cannes.
 
Ryze nizozemská dvojice Maikel van der Vleuten a Leopold van Asten je tentokrát vybraná z řad družstva Madrid in Motion a za Pařížské pantery nastoupí Ir Darragh Kenny a Jennifer Gates z USA. 
 
Zastavení okruhu na břehu Středozemního moře u přístaviště jachet přilákalo však i další přední parkurové jezdce. Daniel Deusser (GER) a Roger-Yves Bost (FRA) budou startovat za Šanghajské labutě, o body pro Mexico Amigos pojedou Němec Christian Ahlmann a mladá švédská jezdkyně Evelina Tovek. Doplní je Rome Gladiatros, které zastoupí Lorenzo de Luca a Olivier Philippaerts. Ben Maher a Emilly Moffit z Británie jsou vybraní z celku Londýnských rytířů. 
 
To stále není vše, vedle dalších se představí v barvách Vienna Eagles belgická dvojice Gregory Wathelet a Niels Bruynseels. Za Berlínské lvy nastoupí poprvé v sezoně Cindy van der Straten, kterou podpoří česká jezdkyně Anna Kellnerová. 
 
 
Zdroj: TZ GCL



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }