reklama 11A

Trio jezdců Berlin Lions míří na GCL do Cannes

Od 8. do 10. června hostí francouzské město Cannes již šestý mítink Global Champions League a Global Champions Tour 2017. Chybět u toho samozřejmě nebudou ani jezdci týmu Berlin Lions pod patronací Czech Equestrian Teamu.
07.06.2017 09:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Držet palce budeme moci nejen české reprezentantce Anně Kellnerové, ale také jejím dvěma kolegům – belgické jezdkyni Cindy van der Straten-Marie a Gercovi Schröderovi z Nizozemí. 
 
Závody v Cannes začínají ve čtvrtek dopoledne soutěžemi kategorie CSI1*. První pětihvězdičková soutěž začíná od 17.45 hodin a bude se jednat o dvoufázové skákání do 145 centimetrů. Od půl osmé večer je již na programu první část týmové Global Champions League s překážkami vysokými do 155 centimetrů. 
 
Páteční den bude částečně oddychový, jelikož kategorie CSI5* má naplánované pouze jedno večerní klání s výškami překážek 145/150 centimetrů. První jezdec se postaví na start od 20.00 hodin. 
 
Také hlavní sobotní dění bude večerní záležitostí. Druhé kolo GCL a současně kvalifikace do Grand Prix (155/160 cm) odstartuje v 19.00 hodin. Velkou cenu Cannes, v níž 25 kvalifikovaných dvojic bude bojovat na parkuru vysokém do 160 centimetrů o body do Global Champions Tour, bude možné sledovat pod světly reflektorů od 22. hodiny. 
 
Kompletní seznam jezdců rozdělených dle národů najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Novinky o Global Champions League najdete na adrese: www.globalchampionsleague.com



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }