reklama 11D

Brash a Lynch si drží vedení při GCL v Hamburku

Duo jezdců Scott Brash a Denis Lynch závodící za Miami Glory se dostali do čela týmové soutěže Global Champions League, a do sobotního finále tak nastoupí z pozice lídra. První týmové kolo se v Hamburku odjelo ve čtvrtek 25. května…
26.05.2017 10:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na jezdce čekala náročná trasa parkuru. Německý stavitel Frank Rothenberger totiž připravil opravdovou zkoušku pro ty nejlepší. Těsný časový limit nabádal jezdce k tomu, aby zkracovali některé nájezdy a tím ušetřili pár vteřin. Největší problémy na trase parkuru dělala závěrečná pasáž a také dvojskok, po němž měli jezdci na výběr mezi šesti a sedmi cvalovými skoky. Nicméně celkem pěti prvním jezdcům se podařilo dokončit bezchybně, a tím dali týmu naději na přední umístění. Zároveň však dostali své týmové kolegy pod tlak.

Velmi dobré výkony předvedli Sheik Ali Bin Khalin Al Thani a Bassem Hassan Mohammed za Doha Fursan Qatar, když oba dokončili s jedním bodem za čas a celkově si zasloužili pěkné třetí místo. Naopak několik úspěšných jezdců mělo na parkuru problémy odnesli si trestné body za několik shození. Bertram Allen s Hectorem van d´Abdijhoeve sice přinesl pro tým Valkenswaard United bezchybné kolo pouze s jedním bodem za čas, jeho týmový kolega Marcus Ehning však dokončil s 13 body na kontě. Nedařilo se ani Ludgeru Beerbaumovi za Cannes Stars, který s Chiarou chyboval na prvních třech překážkách.

Pouze dva týmy udržely bezchybné konto při tomto prvním německém kole a mají tak výbornou pozici pro sobotní finále. Lauren Hough za tým Chantilly Pegasus předvedla skvělou jízdu se svojí klisnou Ohlala a navázala tak na výkon Martina Fuchse s Clooney 51. Tým se v součtu časů dostal na 154,62 sekund. Druhé bezchybné duo tvořil Sctott Brash s koněm Hello Forever a Denis Lynch s RMF Echo. Jezdci startující za Miami Glory dosáhli na čas 152,78 vteřin a zajistili si tak v této soutěži těsně první příčku.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Zdroj: www.globalchampionsleague.com




Štítky: HamburkGCLGCT
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE