reklama 11B

Jezdci Berlin Lions zahájili soutěž GCL v Hamburku

Prvním kolem začala ve čtvrtek 25. května soutěž Global Champions League v Hamburku. Těžký parkur z dílny Franka Rothenbergera potrápil mnohé TOP jezdce. Členové Berlin Lions Anna Kellnerová a Aleš Opatrný shodně chybovali dvakrát.
25.05.2017 16:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Celkem sedmnáct trestných bodů mají na svém kontě po první části soutěže GCL v Hamburku jezdci z týmu Berlin Lions. Aleš Opatrný v sedle Balguera chyboval dvakrát stejně jako Anna Kellnerová s Giljandrem, která ještě inkasovala bod za překročení stanoveného času.
 
Parkur s překážkami do 155 cm, který navrhl německý stavitel Frank Rothenberger, byl velice těžký a potrápil řadu špičkových dvojic. Ludger Beerbaum s Chiarou chyboval překvapivě třikrát a v součtu s chybou jeho kolegy z Cannes Stars Marca Kutschera mají šestnáct trestných bodů a jsou o jedno místo a jeden trestný bod před Berlínskými lvy. 
 
Dvě shození zaznamenal David Will (GER) s Monodie, Simon Delestre (FRA) s Chadinem či Pieter Devos (BEL) na Dream od India Greenfield. Za dvě zaváhání inkasoval i Belgičan Gregory Wathlet na Eldorado van het Vijverhof. Chybě se nevyhnul ani hvězdný Němec Christian Ahlmann v sedle Colorita.
 
V čele soutěže jsou před druhým kolem jezdci z Miami Glory. Denis Lynch (IRL) na RMF Echo a Scott Brash (GBR) s Hello Forever ani jednou nechybovali a součet časů mluví v jejich prospěch. Druzí jsou rovněž s nulou Martin Fuchs (SUI) na Clooney 51 a Lauren Hough (USA) s Ohlala závodící v barvách Chantilly Pegasus.
 
Druhé kolo GCL je na programu v sobotu 27. května od 12.40 hodin.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }