reklama 11C

Česká ekipa vyráží na skokové ME do Šamorína

Slovenský Šamorín hostí ve dnech 8. – 13. srpna mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v parkurovém skákání. Česká republika bude mít zastoupení ve všech vypsaných kategoriích, takže na Slovensko míří početná výprava…
07.08.2017 15:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Úřadující mistr ČR v kategorii mladých jezdců Václav Nágr je členem reprezentace pro blížící se ME. Foto: Kateřina Návojová

V kategorii dětí je nahlášeno pět dvojic. Tereza Jakubcová bude sedlat Acobatu T, Valentýna Kuková bude závodit s Vidarou, Mariana Michlíčková je přihlášená s Dorettem, Tereza Svobodová s Britanií a Jana Táboříková nastoupí s Clintasem.
 
Pět reprezentantek je rovněž v kategorii juniorů, a to Anna Heldová s Cara Miou, Kateřina Kučerová a Anabel Van ´t Kathof, Sofie Najmanová s Lexusem, Michaela Rodová s Aurenou a Sára Vingrálková bude tvořit dvojici s Chieanem.
 
Mladých jezdců bude také pět. V Šamoríně se představí Kateřina de Jagerová s Candy Boyem, Tina Šalková a Cascar, Kateřina Málková s Bugatti Dwerse Hagen. Trojici jezdkyň doplní dva muži Václav Nágr s Normanem a Alexandr Baradli s Elame.
 
Děti začínají skákat již v úterý 8. srpna. O medailích v soutěži družstev bude rozhodnuto o dva dny později a finále jednotlivců je na programu v sobotu 12. srpna. 
 
Junioři a mladí jezdci mají časový plán jiný. První soutěž se koná ve středu, týmové tituly budou rozdány v pátek a finále jednotlivců je v plánu na neděli 13. srpna. 
 

Výsledky najdete v tomto odkazu




Štítky: skokyMEŠamorín
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE