reklama 11C

ME 2017: vyrazte fandit skokanům do Šamorína

Dalším z kontinentálních mistrovství 2017, kterému se budeme v pravidelné rubrice věnovat, je skokový šampionát dětí, juniorů a mladých jezdců. K velké radosti českých fanoušku jej FEI přidělila do Šamorína. Pojede také fandit našim nadějím?
03.01.2017 15:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

 

Ve dnech 8. – 13. srpna se v Šamoríně na Slovensku odehraje mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v parkurovém skákání. Pro všechny, kdo chtějí jet podpořit českou mládežnickou reprezentaci je to skvělá zpráva.
 
Česká republika v posledních letech pravidelně zastoupení na evropském šampionátu v těchto kategoriích, a se očekávat, že i v roce 2017 naplní stavy povolené rozpisem závodů, čemuž dostupnost špičkového slovenského areálu také může pomoci.
 
V loňském roce se konalo ME v Irsku, a Česko při něm reprezentovaly Anna Lani Novak, Francesca Kolowrat Krakowská a Anna Kellnerová. V bojích o medaile se prosadili hlavně jezdci Německa a Belgie, bodovali i domácí Irové a také Španělé.
 
Soutěž dětí jednotlivců ovládla německá dvojice Viktoria Schmidt a Sir Douglas 10, zlato v týmech si odvezli Španělé. Belgičan Gilles Thomas na Indiana vh Kapelhof vybojoval první příčku mezi juniory, družstva vyhráli také jezdci z Belgie. Mezi mladými jezdci kraloval Guido Klatte (GER) s Qinghai a soutěž družstev ovládli Irové.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE