reklama 11B

Cena Karlových Varů pro neporazitelnou Dally Hit

Dostihová sezóna na karlovarském závodišti se uplynulou neděli přehoupla do své druhé poloviny. Divákům nabídla ve velmi příjemném slunečném počasí hned dva jedničkové vrcholy. Podrobnosti přináším Marcela Klingorová...
07.08.2016 20:42  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

 
Cena města Karlovy Vary, která bývala nejdůležitějším dostihem již při slavnostním zahajovacím mítinku v roce 1899, byla tradičně věnovaná památce na karlovarského rodáka a předního žokeje Josefa Dolejšího a čestné ceny vítězům předávala tak jako každý rok jeho manželka Alena
 
Od startu tempo dvoukilometrového dostihu I. kategorie určoval Aldzarb, ovšem v cílovém oblouku se ze zadních pozic vynořila pětiletá hnědka Dally Hit. S osmičkou soupeřů si doslova pohrála. V cíli všem nadělila bez většího vydání sil propastných 11 délek, což je největší rozdíl mezi prvním a druhým koněm v cíli v historii tohoto dostihu.
 
Druhým nejvýznamnějším dostihem byla 7. Velká cena BBAG. V poli sedmi mílařů, kteří v nedávné minulosti prošli dražební aukcí v německém Baden – Badenu, se očekával vzájemný souboj růžových barev stáje Lokotrans. Nejlepším ze čtveřice stájových kolegů byl Jarahi, který o tři délky porazil na čele pracující klisnu Kobi.
 
Rámcový překážkový dostih se nevydařil favorizované dvojici trenéra Josefa Váni. Buonarroti s Váňou juniorem skončil čtvrtý, Trademark byl v průběhu zadržený. Po delší době se na karlovarském závodišti v sedle Northerly Winda vítězně představil trojnásobný vítěz Velké pardubické s Orphee de Blins žokej Jan Faltejsek.
 

Výsledky:

Cena spol. BBAG (III.kat., 2.000m): Linngar (ž.J.Šafář) – Santa Padrona (ž.B.Murzabayev) – Gloryland (M.Hrouda)
Cena spol. JAN BECHER KARLOVARSKÁ BECHEROVKA (IV.kat., 1.600m): Love Me (am.T.Grbavčicová) – Lad In (J.Sovka) – Khilona (m.Hrouda)
Cena spol. KAREL HOLOUBEK TRADE GROUP a.s. (III.kat., 1.600m): Lusk (ž.M.Zatloukal) – Alfa Wolf (ž.B.Murzabayev) – Fur Coat (M.Hrouda)
7. Velká cena BBAG (I.kat., 1.600m): Jarahi (ž.P.Foret) – Kobi (ž.J.Chaloupka) – Hello Hobby (ž.M.Zatloukal)
CENA MĚSTA KARLOVY VARY – Mem. Josefa Dolejšího (I.kat., 2.000m): Dally Hit (ž.J.Palík) – Aldzarb (ž.B.Murzabayev) – Indian Lass (K.Hlubučková)
Cena holdingu MAENTIVA (IV.kat., 2.400m): Fabryan (ž.B.Murzabayev) – Fatyma (ž.P.Foret) – Vegas Las (ž.J.Chaloupka)
Cena spol. VLADIMÍR MAREK s.r.o. (steeplechase III.kat., 3.500m): Northerly Wind (ž.J.Faltejsek) – Much More (ž.J.Sovka) – Elegant Devil (M.Liška)
 
Text a foto: Marcela Klingorová



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE