reklama 11D

CSI5* Windsor s mnoha domácími hvězdami

Rok od roku nabízí světová i evropská parkurová scéna více a více mezinárodních závodů nejvyšší možné kategorie tedy s pěti hvězdami. Jen od začátku dubna jich proběhlo sedm. Druhý květnový víkend se pojede CSI5* v anglickém Windsoru…
10.05.2017 12:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Domácí špičku bude ve Windsoru zastupovat mimo jiné Scott Brash. Foto: FEI

Ve dnech 11. – 14. května se na evropských kolbištích uskuteční dva mítinky pětihvězdové úrovně. Vedle CSIO5* La Baule s Pohárem národů, o kterém jsme již psali, proběhne také CSI5* ve Windsoru ve Velké Británii. Ani to nezůstalo stranou pozornosti špičkových jezdců, představí se zejména domácí hvězdy, ale nejen ty…
 
Do Windsoru zavítají vedle britských hvězd Scotta Brashe, Bena Maher, Johna Whitakera nebo Michaela Whitakera také jezdci z dalších zemí.
 
Irsko budou reprezentovat mimo jiné Bertram Allen a Billy Twomey, dorazí světová jednička Kent Farringotn (USA) a jeho krajanky Laura Kraut a Lauren Hough.  
 
Představí se olympijský medailista Eric Lamaze (CAN), mladý belgický talent Nicola Philippaerts. Německo zastoupí David Will a Meredith Michaels Beerbaum, v italských barvách bude závodit Alberto Zorzi nebo Lorenzo de Luca.
 

Výsledky z CSI Windsor jsou v nahlédnutí ZDE




Štítky: CSIskokyWindsor
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE