reklama 11C

Emma de Moussac opět úspěšná v CSIYH Valkenswaard

Druhým dnem pokračovaly v úterý 9. května závody CSI ve Valkenswaardu. Účastní se jich i dvojice českých jezdkyň Emma a Charlotte de Moussac. Emmě se daří, po vítězství v první soutěži CSIYH pro šestileté koně přidala o den později 2. místo.
10.05.2017 10:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Emma de Moussac na ilustračním snímku z archivu Jezdci.cz

Emma de Moussac má za sebou další úspěšný start na CSI Valkenswaard v soutěžích pro mladé koně. V první soutěži pro šestileté koně, která se jela 8. května s klisnou Gradetty vyhrála. O den později v též kategorii dojela s Gradetty druhá.
 
Parkur dosahoval výšky překážek do 130 cm, jel se jako klasická soutěže na čas. Dvojice Emma de Moussac a Gradetty nechybovala a dojela v čase 63,41. Rychlejší byl domácí jezdec Sjaak Sleiderink v sedle Glamour.
 
Emma de Moussac také nastoupila do Big Tour do 145 cm v rámci výborně obsazeného CSI2*. S koněm Domino van de Valhoeve nechybovala, ale dosažený čas stačil až na druhou desítku výsledkové listiny. Vítězem se stal Brazilec Eduardo Menezes a Market Irminka. 
 
Charlotte de Moussac závodí ve Valkenswaardu v jednohvězdové úrovni. V úterý 9. května absolvovala s Bellou Brown Big Tour s překážkami do 135 cm a dokončila se 7 trestnými body. 
 

Výsledky jsou k prohlédnutí zde




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE