reklama 11B

Beerbaum a Kutscher znovu v akci v GCL v Hamburku

Vítězná dvojice z poslední soutěž Global Champions League v Madridu, Ludger Beerbaum a Marco Kutscher závodící za Cannes Stars, nastoupí i do dalšího kola. To se odehraje 25. a 27. května v Hamburku. Podrobnosti se dočtete níže.
24.05.2017 11:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Beerbaum a Kutscher po vítězství v Madridu. Foto: GCT / Stefano Grasso

Německá dvojice Ludger Beerbaum a Marco Kutscher vybojovala v barvách Cannes Stars v Madridu při GCL první místo. Pro pátý závod, který se koná v Hamburku 25. a 27. května nastoupí za toto družstvo znovu právě oni.
 
Posilněni čerstvým vítězstvím se postaví proti dalším světovým jezdcům. Ludger Beerbaum pro televizi GCT uvedl: „Pokud máte takovou sérii s 15 koly, je jasné, že o konečných vítězích budou na podzim rozhodovat hlavně precizně a čistě zajetá kola. Vyhraje celek s nejvíce čistými jízdami.“
 
Jeho kolega Kutscher si na letošní sérii pochvaluje nový formát pravidel s možností měnit koně a jezdce mezi koly v rámci jednoho závodu, díky čemuž je možné koně šetřit a lépe menežovat tým. 
 
Jezdci berou do GCL své nejlepší koně. „Chiara je výborný a velmi zkušený kůň se schopností jít více čistých kol za sebou. Plánuji ještě zkusit dva jiné koně v letošní sérii. Casello (kůň Kutschera) je také výborný. Navíc mladý člen našeho týmu Guido Klatte je velmi silný“ pochválil složení Cannes Stars legendární jezdec Ludger Beerbaum. 
 
Kutscher prozradil, že se snaží sledovat konkurenční týmy, s jakou taktikou nasazují dvojice do jednotlivých kol a závodů.
 
V Hamburku začíná GCL prvním kolem ve čtvrtek 25. května, druhé kolo se odehraje o dva dny později. 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE