reklama 11D

Mexico Amigos v průběžném vedení GCL v Madridu

Švédská dvojice jezdců Henrik von Eckermann a Evelina Tovek vybojovala 19. května „pole position“ tedy pozici číslo jedna pro tým Mexico Amigos při 1. kole Global Champions League v Madridu. Před dalším kolem drží čtyři týmy čisté konto…
20.05.2017 11:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve vedení GCL v Madridu jsou po prvním kole Mexico Amigos. Foto: GCT / Stefano Grasso

V pátek 19. května začala v Madridu prvním kolem soutěž družstev Global Champions League. Hned čtyřem dvojicím se podařilo překonat jej bez trestných bodů. Ve vedení jsou Mexico Amigos, které v úvodu reprezentovali Henrik von Eckermann na Chacanno a Evelina Tovek s Castellem.
 
Druhé místo před rozhodujícím parkurem drží „piráti ze St. Tropet“, kteří zahájili ve složení Simon Delestre (FRA) a Hermes Ryan a Jerome Guery (BEL) na Garfield de Tiji Des Templiers. Třetí jsou Hamburg Diamonds, jejichž barvy hájili Američanka Audrey Coulter s Capital Colnardo a Nizozemen Harrie Smolders v sedle Dona VHP Z. Bez trestných bodů jsou v sobotu do boje ještě Cannes Stars. Za ně v Madridu závodí Němci Ludger Beerbaum s Chiarou a Marco Kutscher na Clenur.
 
Berlínští lvi, kterým drží palče čeští fanoušci, závodili ve složení Aleš Opatrný a Balguero a Gerco Schröder a Glock´s Lausejunge. Na svém kontě mají 8 trestných bodů po dvou chybách Aleše Opatrného a drží dvanáctou příčku.
 
Druhé kolo GCL je na programu v sobotu 20. května v 15.30. Týmy mohou pro obě kola měnit složení jezdců i koní, a mnohé celky této možnosti využily. 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE