reklama 11B

Berlin Lions si připsali v Šanghaji 9 bodů do GCL

Tým Berlínských lvů si z dosavadních kol Global Champions League 2017 připsal v Šanghaji největší příděl bodů. K sedmi z Mexika a pěti z Miami jich přidali při třetím mítinku této prestižní série devět. Pěkné výkony podávali všichni členové družstva.
29.04.2017 12:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto David Horváth / C-E-T
 
Rakušan Max Kühner s PSG Future v pátek zaznamenal 8 trestných bodů, a tak v sobotní druhé části týmové soutěže startoval pouze jako jednotlivec. Podařilo se mu dokončit bez penalizace a ve velmi slušném čase, který mu zajistil dobrou startovní pozici v Grand Prix, kam tradičně postoupilo z této soutěže 25 nejlepších dvojic.
 
Také Anna Kellnerová mohla být velmi spokojena, neboť v sedle Giljandra van den Bosrand dosáhla na velmi slušný výsledek. V pátek zaznamenala jen jedno shození a v sobotu to dlouho vypadalo, že vše dopadne ještě lépe. Nakonec v závěru kurzu přišly dvě chyby, ale i 9 trestných bodů (vč. 1 bodu za čas) v takto extrémně náročné soutěži s výškou překážek do 160 centimetrů je velmi solidní výkon.  
 
V Šanghaji se poprvé za tým Berlin Lions představil holandský jezdec Gerco Schröder. V sedle Glock's Lausejunge mu vyšla nejlépe páteční soutěž Global Champions League, kdy se však jeho výkon započítával pouze do hodnocení jednotlivců. Předvedl čisté základní kolo i rozeskakování a obsadil krásnou 9. příčku. V sobotu tak to byl právě on, kdo s Annou Kellnerovou bojoval o body do týmového klání. Tentokrát si do cíle dovezl 8 trestných bodů. 
 
V hodnocení družstev zůstávají Berlin Lions v průběžném pořadí po třech kolech na 17. místě. V třetím kole skončili třináctí. Kompletní výsledky a videa najdete na adrese: www.globalchampionsleague.com
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE