reklama 11B

Blížící se londýnské kolo GCT s domácími hvězdami

Londýn v roce 2016 seriál Longines Global Champions Tour nehostil. O to více se těší britští jezdci, a nejen oni, na letošní dvanácté zastavení této parkurové série. Podle Scotta Brashe je nové místo konání skutečně výjimečné…
15.07.2017 13:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: GCT / Kirtsen Holst

V centru Londýna v Chelsea se odehraje 4. – 6. srpna dvanácté zastavení seriálů Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Zahrada původní královské nemocnice Royal Hospital Chelsea leží jen pár set metrů od řeky Temže a je zbrusu novým místem pro obnovené londýnské kolo.
 
Mezi nejlepšími jezdci světa, kteří do Londýna zamíří, bude i zlatý medailista z OH 2012 Scott Brash. „Royal Hospital Chelsea je neuvěřitelné místo. Aby se jely závody takové úrovně jako je tato v samém srdci Londýna je něco výjimečného“, uvedl na téma místa konání britský šampion. „GCT přináší spojení nejlepších jezdců světa s nejzajímavějšími lokalitami. Nemůžu se dočkat, až v srpnu vstoupím před skvělé domácí publikum“, dodal Brash, který nebude jediným špičkovým britským jezdcem v tomto kole. Účast přislíbili i John Whitaker, Ben Maher či Emily Moffit. 
 
Z jezdců z ostatních zemí můžeme jmenovat lídra žebříčku GCT Harrie Smolderse (NED), světovou jedničku Kenta Farringtona (USA) nebo německá esa Ludgera Beerbauma a Christiana Ahlmanna.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE