reklama 11C

MET ve španělské Olivě od 13. dubna nebude. Je málo času na přípravu

ikonka

Vzhledem ke lhůtám v nových opatřeních FEI pro návrat jezdeckých soutěží v kontinentální Evropě byl organizační výbor Mediterranean Equestrian Tour ve španělské Olivě nucen zrušit závody Spring MET IV naplánované od 13. dubna do 2. května 2021.
31.03.2021 16:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Mezinárodní jezdecká federace zveřejnila v úterý 30. března opatření nezbytná k návratu sportovních soutěží v kontinentální Evropě po závodní uzávěře způsobené rozšířením neurologické formy herpesviru EHV-1. 
 
„Naší hlavní prioritou je pohoda koní a bezpečnost všech zúčastněných při Mediterranean Equestrian Tour v Olivě a tato rozsáhlá opatření bereme velmi vážně. Konkrétní termín, který je stanoven organizačnímu výboru pro předložení požadovaných plánů biologické bezpečnosti na veterinární oddělení FEI, je bohužel za méně než jeden týden, během něhož jsou navíc velikonoční svátky. Tento krátký čas nám znemožňuje provést nezbytné přípravy popsané v opatřeních a nevidíme proto jinou možnost než závody zrušit,“ uvedli pořadatelé.
 
„Upřímně litujeme, že jsme tuto akci museli zrušit a omlouváme se za případné nepříjemnosti, které jsme mohly tímto jezdcům a majitelům koní způsobit. Vrátíme se s podzimní Mediterranean Equestrian Tour v září a těšíme se, až vás všechny opět přivítáme,“ dodali organizátoři ze španělské Olivy.
 
Foto: MET Oliva



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE