reklama 11C

Kellnerová uzavře leden na CSI v Olivě. České barvy i v Opglabbeeku

ikonka

Anna Kellnerová, Lucie Anovčínová a Valentýna Kuková, to jsou tři jména, která budeme sledovat ve výsledkových listinách ze závodů CSI v posledním lednovém týdnu. První dvě jezdkyně pokračují v túře v Olivě, Valentýna Kuková odstartuje v Opglabbeeku.
25.01.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Jezdecké centrum ve španělské Olivě žije už několik týdnů túrou parkurových závodů CSI. V posledním lednovém týdnu se, stejně jako během celého měsíce, objeví na startu soutěží české jezdkyně Anna Kellnerová a Lucie Anovčínová. 
 
Členka národního týmu Anna Kellnerová se představí v kategorii CSI3* s klisnou Catch Me If You Can a valachem Balguerem. Lucie Anovčínová má pro jednohvězdovou úroveň klisnu Auteuil AH Z. 
 

Výsledky z Olivy můžete sledovat ZDE

 
V belgickém Opglabbeeku se odehraje rovněž mezinárodní skokový mítink CSI. Česká republika bude mít zastoupení v díky Valentýně Kukové. Ta nastoupí do CSI1* s Journalem, a koně Cool Scendy a Udget du Rozel má nahlášené do CSI2*.
 

Tady jsou výsledky z CSI Opglabbeek

Foto: archiv Jezdci.cz




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE