reklama 11C

Dění v týdnu: Kellnerová v Olivě, Češi míří také do Vejeru a Poznaně

ikonka

Druhý únorový týden nabídne čtyři parkurové mítinky, kterých se zúčastní čeští reprezentanti. Anna Kellnerová zamířila do španělské Olivy. Početná ekipa je ve Španělsku i ve Vejeru de la Frontera a také v polské Poznani. Podrobnosti najdete níže.
08.02.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

České jezdce láká Španělsko

 
Dvoje mezinárodní parkurové závody konané během druhého únorového týdne ve Španělsku přilákaly k účasti i Čechy. V Olivě se ve dnech 10. – 14. února představí Anna Kellnerová s pěti koňmi. Na soupisce je Colando, Classic, Silverstone G, Deep Impact a Valencia V Z.
 
Do Vejeru de la Frontera zamířili členové národního týmu Ondřej Zvára a Emma de Moussac. A s nimi Linda Portychová a Mariana Michlíčková. Chybět nebudou ani Anna Marie Vitek a Kristína Vitek (na snímku).
 
Výsledky z Olivy jsou ZDE a z Vejer sledujte TADY
 

České barvy v Poznani

 
Také polská Poznaň se stane dějištěm závodů CSI zařazených do Cavaliada Winter Tour. Na startu se objeví Marek Klus, který bude sedlat čtyři svěřence v úrovni jedné i dvou hvězd. Na soupisce je také Nikola Bielíková, Nyna Bartoňková, Eliška Opravilová a Kateřina Tomanová.
 
Výsledky z Cavaliada Winter Tour jsou ZDE
 
Fanoušci budou moct držet palce i Ladě Šobichové, jež se v druhém únorovém týdnu vypraví na CSI do Lieru v Belgii. 
 
Foto archiv V Team Prague



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE