reklama 11B

Dění v týdnu: Kellnerová zůstává v Olivě, ve Vejeru nastoupí Opatrný

ikonka

Členové národní parkurové reprezentace závodí v třetím únorovém týdnu na jihu Evropy. Anna Kellnerová setrvává v Olivě ve Španělsku a Aleš Opatrný, Ondřej Zvára a Emma de Moussac nastoupí do CSI ve Vejeru. České barvy se objeví i v Lieru a v Poznani.
16.02.2021 08:54  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ve španělské Olivě pokračují od 18. do 21. února mezinárodní parkurové závody CSI, kterých se účastní Anna Kellnerová s pěti koňmi. Na soupisce má Colanda, Classica, Silverstona G, klisnu Valencii V Z a nováčka stáje jménem Deep Impact.
 

Výsledky z Olivy jsou ZDE

 
Dalším závodištěm ve Španělsku, které přitáhlo řadu českých jezdců, je Vejer de la Frontera. Závodit se bude až na úrovni čtyř hvězd a tamní kolbiště okusí členové národního družstva Ondřej Zvára, Emma de Moussac a Aleš Opatrný. Doplní je Mariana Michlíčková, Linda Portychová, Kristina Vítek a Anna Marie Vítek. Program ve Vejeru začíná soutěžemi pro mladé koně 16. února. CSI4* startuje o dva dny později a vyvrcholí nedělní Velkou cenou.
 

Výsledky z Vejeru sledujte TADY

 
V Poznani bude během třetího únorového týdne pokračovat halová Cavaliada Tour. Nastoupí do ní Nikola Bielíková a Kateřina Tomanová. Také v Lieru v Belgii se na startkách objeví česká jména. Podle soupisky ČJF by tam měla závodit Valentýna Kuková. 
 

Cavaliada Tour má výsledky ZDE

 

Foto Moises Basallote / Sunshine Tour a archiv V Team Prague
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE